DJURKOMMUNIKATION

Naturally

må gott i kropp och själ

"Lyssna till rösten i naturen, För den innehåller dyrbarheter åt dig."

Indianskt ordspråk

 

Jag är en av de Ärkeänglar som Carina jobbar tillsammans med som har hand om djuren så att de mår bra och även dess ägare. Om du som djurägare funderar på hur ditt djur mår eller skulle vilja prata med det så finns jag till hands. Är själv en stor djurvän och tycker att mänskligheten idag misshandlar djuren på ett makabert sätt. För mig är det värsta jag kan se när ett husdjur blir misshandlat. Har du tagit hand om ett sådant djur och vill veta dess bakgrund och vad som hänt och få till en läkning både på det känslomässiga planet och även på det fysiska kan jag heala och läka ut svåra skador.

OBS; VI MÅSTE TLLÄGGA HÄR ATT EN VETERINÄR (inom det alternativa finns duktiga homeopater) ÄR NÅGOT VI ALLTID I 1:a HAND SKA ANLITA OCH BESÖKA NÄR ETT DJUR MÅR DÅLIGT.

 

På det sätt jag jobbar som den Ärkeänglasjäl här på Jorden bredvid vår kanal Carina Sethsson (som är vår förbindelselänk), så är nog detta det jag brinner mest för. Carina är den som vi pratar genom och förmedlar djurets budskap till sin ägare. Hon är även mitt språkrör som vidareförmedlar det ditt husdjur berättar för mig, så du får veta vad djuret tänker, känner och behöver. Jag arbetar också med healing och den kraften. Här kan jag läka, hela och även rena energier (på både djur och människor). Har i många tidigare liv levt som indianman (är det också som själ) och har med mig denna visdom från våra gener och generationer bakåt. Jag arbetar med denna kunskap som även min själsfader Ärkeängeln Schamuel har och även hans själslige broder Ken som också är med oss och Carina och jobbar. Vi är alla 3 i grunden medicinmän, healars och kan en hel del om både människors och djurs hälsa och mående.

Vi har också en hel del kunskap om medicinalväxter från flera tidigare inkarnationer alla 3. Vi arbetar också alltid från grunden utifrån vår uråldriga visdom som de indianmän och medicinmän vi är.Vi är nu nere på jorden och arbetar med vår kanal Carina för att mänskligheten behöver hjälp att få må bättre och även våra kära vänner djuren.

 

När jag arbetar med ditt husdjur eller ett djur; så behöver jag få känna in djurets energier och prata en stund med det i lugn o ro. Ditt djur kanske inte till en början vill berätta eller förmedla något. Ett skadat djur vill ofta hålla sig undan av rädsla och har svårt att berätta vad som har hänt. Vi tror att djuren inte har några känslor, men det har samma känslor som vi människor och de behöver också samma läkning som vi människor behöver när något svårt har hänt. Därför måste man som djurens talare inge ett förtoende för just det djuret. Där har Carina och jag som själ, en kontakt med djuren på ett djupare plan, för vi är båda ganska lika varandra när det gäller känslor. Vi är känslosamma i våra personligheter och vi arbetar väldigt lika här. Även Carina kommer att kommunicera med ditt djur. Hon är väldigt duktig och djuren älskar henne och de öppnar sig så snabbt, för de känner hennes enorma kärlek och omtanke för det som hänt och det som de vill berätta. De känner en trygghet till henne och får lättare att vilja prata med oss. Vi är båda stora djurvänner och Carina har haft både gullhamstar, hundar och katter under hela sin uppväxt och senare i sitt liv. Jag själv som den indiansjäl jag är älskar hästar. Jag beundras av deras personlighet och jag samtalar gärna med dem. Även healar och läker deras sår även på det känslomässiga planet. En hästsjäl har ofta väldigt mycket att berätta. De är visa i sin hästpersonlighet. Är ofta gamla själar.

 

Så vi arbetar i 1:a hand med katter, hundar och hästar. Vi försöker hitta en bra plats utomhus när vi träffas. Du kan rådfråga oss angående mathållning och hur ditt kära husdjur mår. Jag kan gå igenom kroppen och heala och läka obalanser och även se om ditt djur saknar något eller behöver mer av något.

 

Vi håller på 1 timme och du kan antingen ta med ett foto på ditt djur eller ta det med dig. Vi gör även hembesök.

Pris; 500:-/ timme

Finns tider för inbokning från kl; 10-18.

 

Copyright @ All Rights Reserved