TAROT

 

Naturally

må gott i kropp och själ

Vägen är enkel, bara vi har verktygen.

Tarot

 

På denna sida kan du vecka för vecka lära dig mer om tarotkorten och dess betydelser och själv också lära dig tyda korten. Vi kommer att både skriva ner kortets grundbetydelse (vilket naturligtvis kan variera från bok till bok). Vi kommer också att skriva om kortkomb-inationerna från min nya bok som kommer ut i höst (förhoppningsvis är klar då) som heter Tarot-Nyckeln till din själ. Men till dig som väntat länge på att denna bok ska komma ut, så kommer lite smakprov på innehållet att finnas med på denna sida.

 

Du kan även beställa tid för en tarotkonsultation eller en privat kurs. Du bokar tid genom BOKA TID knappen.

 

 

 

 

 

0 NARREN

"FRIHET"

 

Hela kortet Narren står för frihet. Så gör det du tänkt dig - våga och vinn. För du har allt du behöver för att nå dina mål. Känner du dig ofri eller bunden av någonting, gör dig då fri från detta. För Narren är ingen man låser fast eller begränsar på något sätt. Du är en fri själ, så låt ingen annan stå i din väg. Se till så att vägen du går på är fri från hinder.

Titta altid på kort runtomkring, så att du ser att du har den friheten du behöver. Ligger det kort som begränsar dig eller som stärker dina känslor för den du är och vill vara?

Narren är också upptäckaren, äventyraren som tar lätt på livet och inte samlar på sig onödigt bagage, utan går genom livet med lätta steg och utan packning.

 

Grundbetydelsen för kortet är,

Frihet, lätthet, oberoende, äventyr, upptäckarlust, det oväntade och mod.

Kortkombination

0 Narren + I Magikern

 

"Genombrott"

 

Du håller på att göra dig fri från något som stör eller begräsnar din skaparkraft och livsglädje. Kortkombinationen kan också betyda att ingenting stoppar, begränsar eller stör din skapar-kraft nu från att verka för dig i positiv riktning. Du är helt fri att skapa det du vill i denna fråga. Inga energiblockeringar.

0 Narren + II Översteprästinnan

 

"Följ ditt hjärta"

 

Om du inte ser vägen klart och tydligt, stanna då upp och lyssna mer inåt. Du får mycket hjälp nu i denna fråga av dina hjälpare. Din intuition arbetar också för dig i positiv riktning. Du kan inte komma fel med denna kortkombination.

LYSSNA ALLTID EXTRA NOGA NÄR DESSA TVÅ KORT KOMMER UPP:

 

 

 

0 Narren + III Kejsarinnan

 

"Frihetens Gudinnan"

 

Denna kvinna är helt fri i sitt sätt att vara. Hon har funnit sin egen fullkomlighet när det gäller - sin kvinnliga sida. Hon låter ingen styra över henne och hon går sin egen väg. Följer sitt hjärta och låter livet ge henne de möjligheter som det vill ge henne. När du får denna kortkombination så vill korten säga till dig; Vila och låt saker komma till dig. Detta gäller även om du som man fått dessa kort. Bejaka din kvinnliga sida av dig själv och känn friheten under dina fötter. Ha tillit till att livet ger dig allt du behöver.

 

0 Narren + IV Kejsaren

 

Fri företagsamhet

 

En företagare som arbetatar fritt. Känner sig obunden och fri i sitt skapande.

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved