OM OSS

Naturally

må gott i kropp och själ

 

"Lyssna på vinden - Den talar

Lyssna på tystnaden - Den talar

Lyssna på Ditt hjärta - DET VET"

Indianskt ordspråk

Jag heter Carina Sethsson och jag har jobbat som andliga vägledare i 20 år. I första hand som att kanalisera ner material till bokserien "Vägen fram till fullkomlig Kärlek". och till boken "Bevara din Kraft" som jag och Ärkeängeln Schamuel har jobbat fram (ännu inte utgiven). Jag är i grunden utbildad fritidsledare, samtalsterapeut och hälsorådgivare. Har så länge jag själv kan minnas alltid varit intresserad av att få må bra och att alltid se livet som den gåva vi fått i vår hand som det finaste vi har. Jag kom in på det andliga spåret sent i mitt liv genom en kanaliseringskurs och några böcker som jag av en vän fick i min hand. Dessa böcker blev början på min vandring in i något så mycket större och när jag läste så kände jag; det här är jag, det här handlar om mig och det finns något mer!

Jag blev nyfiken och ville utforska denna värld mera. Så jag började läsa allt jag kom över inom detta område och gick fler kurser. En morgon vaknar jag bara upp och min första bok fick sina första rader skrivna. Jag förstod inte till en början att det var Emanuel som pratade till mig och att vi två precis hade påbörjat ett samarbete oss emellan för att ta fram böckernas budskap till oss människor om hur vi ska finna den sanna kärleken i våra liv.

 

Startade sedan mitt företag i slutet av 2000-talet som ett litet bokförlag, där jag kunde ge ut mina egna verk. Jag jobbade även med medial vägledning tillsammans med Emanuel under många år här och fram till och med idag. Han är så villkorslös i sin kärlek och i det han förmedlar till mig och till andra människor. En sann vän och hjälpare jag inte vill vara utan.

 

Några år senare får jag på ett hellt oväntat sätt även kontakt med Ärkeängeln Schamuel.

Jag sitter i alla fall på min balkong en tidig morgon och solen lyser in och det var nog bara jag vaken i området. När plötsligt två så vackra själar framträder framför mig, Den ena såg jag direkt vem det var och han var den som sedan förde fram Ärkeängeln Schamuel och då höll jag på att tappa andan. För det jag såg var nåt så helt otroligt fint, för där står den vackraste indianman jag någonsin sett. Jag vet inte vad som var mest starkt i det mötet. Men hans aura (energifält) glittrade och glimmade i allt från oceanblått till rosa färger jag aldrig tidigare hade sett. Han hade ett pannband vid sin ena sida med vackra fjädrar till sitt lite halvlånga hår, och jag reagerade också så starkt på hans hårfärg som i grunden var svart, men i en nyans av alla svarta nyanser som finns. Mötet med denna själ, var det absolut starkaste jag upplevt i mitt liv och han förmedlade till mig direkt en fråga; Carina skulle du vilja skriva en bok tillsammans med mig som handlar om hur enegin fungerar och om hur ni bevarar er kraft. Han förmedlade också känslan i bokmaterialet och sa; du är inte redo idag att börja ta ner materialet. Du kommer att behöva några år på dig innan vi kan börja, men vill du skriva denna bok. Jag kände direkt hur spännade detta skulle bli, så jag sa direkt ja, utan att tveka. Vi skrev sedan på denna bok i ca, 3 år och tyvärr har den blivit liggande oredigerad. Mest pga. att jag tyvärr blev elöverkänslig 2009 och jobbade mycket med en annan bok som kommer tryckas upp till hösten 2017.

 

Sedan ca; 1 år tillbaka så har vi tagit fram och börjat arbeta med vitamin & mineralanalys behandlingar, proteinanalyser och healing på både djur och människor. Vi jobbar även med djurkommunikation. Jag har idag 3 Ärkeänglar med mig och naturligtvis även Emanuel som jag har de "privata sittningar" tillsammans med både via telefon och möten. De är alla 3 medicinmän, indianer i sin grund. Så vi arbetar utifrån deras visdom om människokroppen om våra energifält (vår auras betydelse för vårt mående).

 

Jag har sedan jag var väldigt ung alltid varit intresserad av hälsa och att må bra. Det var redan tidigt viktigt för mig att både träna (orienterade under många år) för att må så bra som möjligt. Började också tidigt intressera mig för vitaminer och mineraler och såg vikten av att ta extra tillskott för att må bra.

 

Djuren har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta och jag är uppväxt med att alltid ha djur omkring mig.

Har fått den gåvan att kunna tala med djuren och jag har lätt att se och känna deras känslor.

 

Vår vision med det vi arbetar med nu är att hela, läka, balansera och stärka upp både djur och människors mående igen, Genom att utgå från en helhetstänkande av att vi är inte bara en fysisk kropp. Vi har en också en själ och en ande.

 

Vi arbetar även på distans och i vår behandlingslokal i Kvissleby, ca; 1,5 mil söder om Sundsvall.

Det finns även möjlighet att få en behandling på annan ort, eftersom vi reser mycket både i Sverige och Norge.

 

 

Copyright @ All Rights Reserved