HEALING

Naturally

må gott i kropp och själ

ALTERNARIV FRISKVÅRD

FÖR BÅDE DJUR OCH MÄNNISKOR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÅRA HEALINGBEHANDLINGAR

 

Vid den första behandlingen så börjar vi alltid med att gå igenom och undersöka kroppen och gör även en hälsoanalys där vi ser vilka vitaminer, mineraler och aminosyror (proteiner) som kroppen saknar. Här ligger grunden för många sjukdomstillstånd. Vi jobbar sedan med att stärka upp kroppen med det den saknat och healingen, för bästa resultat. Vår "andliga läkare" Anders tar även blodprover som sedan skickas upp till ett högteknologiskt laboratorium på Plejaderna. Vi har på detta sätt funnit ett komplett koncept där vi ser goda resultat på både djur och människor.

 

När du påbörjar en behandling hos oss så går vi tlll botten med ditt problem och vi arbetar även med att läka ut sjukdomar som har med vårt genetiska arv att göra.Under behandlingen som tar ca; 1-1,5 tim/gång så händer mycket i din kropp. Vi jobbar på flera pan för att frgöra de energiblockeringar som skapat detta sjukdomstillstånd. Detta kan handla om allt från stressrelaterade tillstånd till svårare sjukdomar. Även problem där sjukkvården inte funnit någrot fel.

 

När det gäller djuren så jobbar vår "djurhealer" med allt från känslomässiga tillstånd till fysiska problem. Djuren har mycket lättare att ta till sig healingen och behöver inte lika många behandlingar som oss människor där vi kan behöva ca; 10-20 behandlingar för att helt läka ut en sjukdom som t.ex en överkänslighet (Gluten och Laktos överkänslighet).

 

Vi arbetar i ett "team" men du kan också välja att gå till bara en av oss. Du väljer själv då vem som du vill ska behandla dig.

 

Du kan välja mellan;

 

* Att få akupunktur av vår asiatiska akupunktör och naturterapeut som är mycket duktig.

 

* BETTY SHINE`s själ som när hon levde var ett mycket duktigt medium och healer. Hon fortsätter använda sina speciella tekniker även nu i sina behandlingar. Hon behandlar det mesta. Det vi inte behandlar är allt som står under kvacksalverilagens bestämmelser.

 

* Hakkamojje vår duktiga yngre indianman som arbetar med den rena Gdus energin och han healar både människor och djur. Är även vår djurkommunikatör tillsammans med Carina. De arbetar mycket kärleksfullt med våra djur.

 

* Medicinmannen "Ken" som genom varje inkarnation fört vidare denna kunskap om människokroppens energier för ett friskt mående. Han ser till att energin strömmar fritt i hela din kropp. Han har stor kunskap om energiflödet i kroppen och vad som händer när genomströmmningen inte är i balans. Han healer och läker det mesta.

 

* Du kan även boka in dig för en undersökning hos vår husläkare Anders. Har i flera tidigare liv varit läkare och specialicerat sig inom hjärtmedicin. Han är också healer.

 

Du kan boka din tid via boka direkt eller ring; 070-236 34 89

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved