VITAMIN & MINERALANALYS

Naturally

må gott i kropp och själ

"Gå lätt på våren, för mamma jord är i full blom"

Indianskt ordspråk

 

Vitamin & Mineralanalys behandling

 

En sådan här behandling går ut på att se hur kroppens vitamin och mineralförråd ser ut. Om vi saknar en viktig vitamin eller mineral.

Vi gör två olika typer av behandlingar, en kortare, för att bara få en snabb koll på de viktigaste vitaminerna och mineralerna. En längre mer djupgående behandling, där vi går igenom hela kroppen och serv ad vi kan göra för att i framtiden inte bli sjuka. En sådan här analys kan också få oss friska igen, genom att bygga upp det kroppen behöver som den saknat och inte fått tillräckligt utav.

Vi människor lever idag i en så stressad värld och verklighet och där töms våra förråd pga. detta snabbare och vi behöver mer än vi kanske själva förstår.Vi kanske från grunden även har med oss ett underskott från våra föräldrar, som själva kanske lidit brist på olika saker. Detta kan vi också återställa igen, bara vi vet vad som saknas och hur mycket kroppen kan tillgodogöra sig för att återfå en balans igen.

 

Kortare behandling (30 min.)

Pris; 600:-

 

Längre behandling (ca; 1 tim.)

Pris; 1 200:-

 

Vad får du ut av en sådan här behandling?

 

* Du får en bra överblick på hur ditt vitamin och mineralförråd ser ut i kroppen idag.

* Du får vägledning hur du kan höja respektive sänka förhöjda värden och tvärtom. Lider du brist på någon av dessa vitaminer & mineraler, så går vi också igenom vad och på vilket sätt du kan få upp dina låga värden och därigenom återfå en balans i din kropp igen. För varken ett underskott eller överskott är bra för kroppen att ha för länge.

 

Hur går denna behandling till?

 

Denna medicinman, Ärkeängeln Schamuel (som även är mästaren på hur all energi i hela Universum fungerar) använder här indiandernas visdom/kunskap för att gå igenom din kropp. Han tittar igenom dina ögon och Carina skriver sedan ner det han förmedlar till henne som han ser. Du får med dig ett formulär där alla värden finns med.

 

Varför är det viktigt att jag gör den?

 

* Därför att alla brister vi har eller får i kroppen av både vitaminer och mineraler kan en dag leda till ett "sjukdomstillstånd". Kroppen signalerar då att något inte står rätt till och genom denna analys kan vi se detta innan kroppen "varnar" oss för att något är fel. Äter vi ett kosttillskott under en längre period får vi ofta förhöjda värden av en del vitaminer och även mineraler och får ett normalvärde av andra. Här skapas obalanser i våra kroppar.

 

Vad är skillnaden mellan en längre och den kortare behandlingen?

 

* Den längre behandlingen är en total genomgång av hela din kropp i allt från fler vitaminer och mineraler, mag/tarm bakterier, kolesterolvärde, fettsyror, syra/bas balansen, om du har mycket tungmetaller i din kropp och vad som kan göras för att hjälpa kroppen bli fri dem. Vi går även igenom det livsnödvändiga proteinet, som är en vanlig orsak till många av våra fysiska åkommor såsom trötthet, utmattning, ökad stresströskel, sömnrubbningar, muskelsvaghet, allergier m.m. Vill man sedan gå mer in på de livsnödvändiga aminosyrorna (proteinerna), så har han tagit fram en behandlingsmetod för att se hur proteinförrådet ser ut. Han tittar även igenom eventuella energiblockeringar som gör att ditt upptag av vitaminer/mineraler är försämrat eller varför din kropp just nu är i extra behov av att få mer av något.

 

Hur tillförlitliga är dessa värden?

 

* Han kan med denna visdom/kunskap ge dig ett mycket säkert värde på dessa uppgifter och det han ser och går igenom.

I den längre analysen går han även in på det "genetiska" arvet vi också bär med oss som också har stor betydelse för hur vi mår.

 

OBS; VI VILL POÄNGTERA VIKTEN AV ATT ALLTID RÅDFRÅGA EN LÄKARE FÖRST NÄR VI ÄR ELLER BLIR SJUKA. FÖR ATT UNDANRÖJA EN ALLVARLIG SJUKDOM.

 

INOM DEN ALTERNATIVA BEHANDLINGEN FINNS VÄLDIGT MÅNGA DUKTIGA UTÖVARE, BÅDE HOMEOPATER, NATURTERAPEUTER, KIROPRAKTORER m.m.

 

Vart kan jag få denna behandling?

 

* Vi håller till i vår behandlingslokal i KVISSLEBY ca; 1,5 mil söder om Sundsvall. Du kan även träffa oss på mässor runt om i Sverige och även olika orter vi besöker.

* Vi jobbar även i Norge.

 

Hur bokar jag min tid hos er?

 

* Du bokar din tid genom BOKA TID knappen

* Du kan även ringa oss för tidsbokning på

Tel; 070-236 34 89

* Eller kontakta oss och skicka ett meddelande.

 

 

Copyright @ All Rights Reserved